Het aanzoek

Hoe kan deze blog nou ontbreken! Mijn aanzoek. Inderdaad. Niet! Daarom mijn eerste blog over onze bruiloft. En die begint (hoe kan het ook anders) bij het begin.

Al een paar jaar hoopte ik dat Melvin mij ten huwelijk zou vragen. De maanden gingen voorbij en we besloten dat we eerst een liefdesbaby wilde voordat we trouwde. Daar kwam Sophia. In September 2014. En totaal onverwachts op eerste kerstdag 2014 was daar dan hét moment.

Wil je met me trouwen?

Net voor het ontbijt besloten we elkaar al een cadeau te geven. Melvin pakte Sophia en liep naar boven. Ik had werkelijk geen idee wat hij van plan was. Toen hij terug kwam gaf hij Sophia aan mij. En ja hoor, Op zijn knieën ging hij voor me zitten. Hij begon te huilen en toen ik doorhad wat er ging gebeuren begon ook ik. Sophia keek ons echt verbaasd aan en snapte niet wat er was. Na een minuut (die overigens zeker een kwartier leek te duren) kreeg hij het eindelijk uit zijn mond. ‘Wil je met me trouwen?’

‘Jaaaaaaaa!‘ Om Sophia’s nek haalde hij een ketting tevoorschijn met daaraan een prachtige ring! Absoluut de mooiste kerst die in me kon wensen. Prachtige ring en prachtig moment. Ondanks dat het gewoon thuis aan de eettafel was, had het moment niet mooier kunnen zijn.

Get the party started

Het plannen kan gaan beginnen. En hoewel ik als echt meisje-meisje altijd precies dacht te weten hoe ik het wilde,  is het toch best een uitdaging. Maar wel een van de leukste uitdagingen ooit!

Ik zal vaker blogs gaan delen over onze bruiloft. Zo neem ik jullie een beetje mee in ons nieuwe avontuur. Voor nu blijf ik even op mijn roze wolk zitten.

Liefs Sanne

ring

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s