De baby kamer van Sophia

Inmiddels zijn we al toe aan een dreumes kamer. Maar deze is te leuk om niet te delen! Sophia’s baby kamer. Vanaf het moment dat we wisten dat we een meisje zouden krijgen, wist ik het zeker. Dit moest een roze kamer worden.

De letters (Xenos) op haar deur wijzen je de weg naar de meest roze kamer hier in huis.

IMG_20140917_153537

Roze, roze, roze!

Het behang op de muur is van (LiefLifestyle) De overige 3 muren zijn wit zodat de kamer niet té druk werd. Op de muur met behang is een boom geplakt. Daarin hangen volgelhuisjes en slingers. Inmiddels hangen er ook mooie zelfgemaakte slingers die we gekregen hebben met Instaswaps en een gaaf punnikwoord van (MientjeFrobel)

Bij het raam hangen pom poms. Op verschillende hoogtes. Dit geeft een heel leuk feestelijk effect. Waar ik ze kocht weet ik niet meer precies maar je kan ze inmiddels in verschillende webshops kopen.

Aan de andere kant van haar kamer staat haar kleding kast. Op de kast staan wat leuke dingen die ik gehad heb tijdens mijn babyshower en haar geboortekaartje. Een simpel strak roze met wit kaartje. De kist met het neon roze kruis is van de (Hema) En het doosje met snoepjes waren Sophia’s geboorte bedankjes. Zelf gemaakt!

Nu druk aan het bedenken hoe we haar dreumes kamer willen. Ik ben erg fan van zwart, wit & mint. Wordt vervolgd..

Liefs Sanne

2 gedachtes over “De baby kamer van Sophia

  1. Sheila zegt:

    Oh wow… dat is echt roze! Haha.. zelf vind ik roze verschrikkelijk. Mijn zoontje heeft een kamer in zwart/wit/grijs met rode tinten. Als ik een dochter had gehad, had de baby kamer er precies hetzelfde uitgezien 😂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s