Sinterklaas

Vol verwachting klopt ons hart

Het heerlijk middagje is gekomen! Samen met Sophia’s Opa, Oma’s, Tante & Ooms vieren we Sinterklaas. Echt beseffen wat we doen kan ze nog niet echt. Maar ondanks dat geniet ze vol op. En dus wij ook! Wat geven we haar? Een lastige vraag. Ik wilde namelijk niet te veel speelgoed. Maar toch ook wel dingen waar ze echt wat aan heeft. ‘Van ons’ kreeg ze de Ikea kinder keuken. Een groot succes want ze speelt er iedere dag mee. Verder heeft ze wat houten speelgoed gekregen. Een snoep etagère voor in haar keuken, een puzzel, een gitaar en boekjes. Want Sophia is echt dol op boekjes.

Aan haar Opa’s, Oma’s, Tante en Ooms had ik vooral praktische dingen gevraagd. Een nieuw badjasje, pyjama’s en een super cute badpakje. Overal is ze even blij mee gelukkig.

Ieder jaar rond nov/dec is mijn vader altijd op pad. Op pad als Klaas of Piet. Heel graag wilde hij nog met Sophia op de foto als Piet. Dit was echt het laatste jaar waarop dat kon voordat ze het allemaal snapte.

Om half 5 werd er op het raam geklopt! BOEM BOEM…. En wie stonden daar! Sinterklaas himself samen met twee pieten 😉 Sophia was er zo van onder de indruk dat ze zo’n beetje in mijn nek kroop en even moest huilen van de schrik. Gelukkig ontdooide ze snel en vond het ze heel leuk. Een boekje lezen bij Piet, een cadeautje krijgen van Sinterklaas (Lego Opbergbox) & vooral veel snoepjes krijgen van (opa) Piet

Een heerlijke middag. Ik kijk nu al uit naar volgend jaar…

Hoe was jullie pakjesavond? Hebben jullie ook bewust voor bepaalde cadeaus gekozen?

Dag Sinterklaasje….

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s