Nachtje logeren

Het was even stil he? Dat komt, soms moet je jezelf gewoon even verwennen. En ik bedoel dan geen gezichtsmaskertje op een reep Tony’s. Nee, er is niks belangrijkers dan tijd doorbrengen met je gezin. Dus afgelopen herfst besloten we dat we lekker een nachtje naar een hotel gingen met Sophia. Fijn twee dagen genieten met zijn drieën.

De zoektocht kon beginnen. Wat wil je gaan doen? Welke dingen wil je bezoeken? Naar welke stad wil je? We kozen voor een kerstmarkt. Lekker slenteren achter mensen die te langzaam lopen en lekker ongegeneerd eten bij alle eetkraampjes. Heerlijk! Lekker knus en toch ook heel fout. Maar waar? We gingen voor Oberhausen. Mooi groot winkelcentrum dus mocht het gaan regenen zitten we goed. (Blijven toch dicht bij Nederland he) Én een mooie kerstmarkt erbij. Dit wilde we doen op Maandag. (Lekker rustig.. dachten we…..) Dán lekker naar ons hotel en op Dinsdag naar Movie Park. Ligt vlakbij én met ons Efteling abonnement mogen we er gratis binnen.. win-win situatie zou je denken…

 

Helaas kwamen we er precies 1 dag van te voren achter dat Movie Park dus nog dicht is in de wintermaanden…. Jammer de bammer.. Nieuw plan? Iets leuks  doen voor Sophia. Dat stond op nummer 1. En aangezien ons aapje tegenwoordig gek is van K3 wilde we naar Plopsa! Blijkt dus wel dat Plopsa dicht is op Dinsdag dus plannen maar omgegooid. (we zijn nu toch alles op het laatste moment aan het omgooien)

Maandag reden we naar Plopsa indoor in Hasselt. Dat was super! Het is niet zo’n heel groot park. Wel is bijna alles indoor wat dit uitje ook heel geschikt maakt in de Winter. Ik vond de aankleding van het park super. Ook voor kleintjes zoals Sophia is er genoeg te doen. Er was een Bumba show die precies nét niet te lang duurde en vele attracties waar ook Sophia al mee in kon.

Vanuit Hasselt zijn we naar Oberhausen gereden. Lekker naar ons hotel. We hadden een super leuke ruime kamer. Nadat we alle spullen hadden afgegooid zijn we al naar CentrO gereden. Daar hebben we lekker een hapje gegeten en we hebben nog een klein stukje kerstmarkt gedaan. Prachtig als al die lampjes aan zijn.

Terug gekomen op de kamer hebben Sophia en ik lekker even in het ligbad gelegen. Heerlijk want wij hebben zelf geen bad. Echt een feestje dus inclusief bubbels en veel spetteren. En toen… snel gaan slapen.

Dinsdag begon de dag goed. Lekker uitgebreid ontbeten. Want laten we eerlijk zijn. Ontbijten in een hotel is misschien nog wel het allerleukst! Veel ei, spek, croissant en 3 donuts verder zijn we weer naar CentrO gereden. Lekker gewinkeld en kerstinkopen gedaan.

We hebben genoten! Heerlijk om tijd door te brengen met de mensen van wie je het meest houdt. Op naar Kerst!

 

 

2 gedachtes over “Nachtje logeren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s