Trouwkaart

‘We found love right where we are.’

3

Niet geheel onbelangrijk bij een bruiloft. De Trouwkaart uitnodigingen! Al maanden geleden ging ik op zoek. Want hoe kies je nou je trouwkaart? Er zijn tegenwoordig zoveel sites waarop de meest mooie trouwkaarten staan. Kies je een kant en klare? ontwerp je samen met iemand je kaart? Of ben je zo creatief dat je ze zelf maakt?

Hoe creatief ik ook ben. Helemaal zelf maken zag ik niet zitten. Een kant en klare ook niet. Samen ontwerpen dus!

Het is een mooi uitgangspunt om je trouwkaart te laten passen bij je thema. Ons thema is ‘Ibiza with a touch of pink.’ Relaxed, roze, goud, drankjes, lekkere dans muziek, vrolijke kleuren, bloemen, slippers. Ons thema!

Dat maak het zoeken al iets makkelijker. Het moest dus een kaart worden die vrolijk is, roze en goud tinten heeft, verrassend is en iedereen enthousiast maakt voor de bruiloft. Er is namelijk geen betere manier om de sfeer voor te proeven dan door een trouwkaart.

Al vrij snel kwam ik terecht op de site van Leintje Exclusief1 Hun stijl past perfect in ons thema en het leuke is: Ze heeft prachtige kaarten ontworpen die je nog naar eigen smaak kunt aanpassen. Ideaal!

Leintjes Exclusief wordt gerund door Marjolein. Een gepassioneerde, creatieve designer en ze is altijd op de hoogte van de laatste trends. Ze maakt van mooie concepten een totaal plan met mooie details waarbij alles klopt. Ze past bij ons en wij passen bij haar!

8.png

We hebben gekozen voor de ‘mini-boekjes.’ Die hebben echt een paar pagina’s die je kunt opvullen met de belangrijkste informatie. Wat is nou belangrijk en wat moet er in een trouwkaart komen? Denk daarbij aan het dagprogramma, de ceremoniemeester(s), cadeautips, dresscode en bijvoorbeeld een persoonlijke tekst of foto. In de mini-boekjes kun je dit allemaal perfect verwerken.

Nu de uitnodiging gekozen is komt het volgende klusje. Uitzoeken welke teksten we erin willen & een love fotoshoot maken voor een mooie foto die erin komt.

Wij zijn er super blij mee! Wat vinden jullie? Gaaf toch.

Liefs Sanne.

2 gedachtes over “Trouwkaart

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s