MelisbebeBoutique

Daar zijn we weer! Nieuw jaar, tijd voor een nieuwe give away. Het blijft iedere keer een feestje om iets weg te mogen geven. Deze keer heb ik een samenwerking met MelisbebeBoutique.

Als Mama van een dochter met veel haar ben ik gek op speldjes, haarbandjes & strikjes. Niet alleen om het mooi is en super lief staat. Het is ook gewoon nodig wil Sophia nog iets van de wereld zien in plaats van alleen haren voor haar ogen. Iedere dag zoeken we dus samen weer een nieuw speldje uit die bij haar outfit past. Je begrijpt dat we inmiddels al een hele collectie hebben.

Filiz is een mama van een prachtige dochter Melis. Melis is ook haar inspiratie om een boutique op te zetten met haarclips & accessoires. Speciaal voor deze leuk actie heb ik van haar haarspeldjes ontvangen en ik ben er super blij mee! Mooie afwerking, mooie materialen en misschien nog leuker, ze zijn in alle kleuren te bestellen!

Nu mag ik onder de mensen die mee doen een speldje naar keuze uit haar hele collectie weggeven. Meedoen is heel simpel! Je hoeft ons alleen maar te volgen op instagram en onder mijn foto 2 vrienden te taggen die het misschien ook leuk vinden mee te doen. Easy peasy!

(Meedoen kan tot Maandag 18 Januari 18:00.)

Good luck.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s