Tough Cookie Store

toughVandaag weer een blogje over een super gaaf merk! Namelijk: Tough Cookie Store. Een klein familie bedrijfje uit Nederland dat is geopend door Yvonne en Daniel. Na de geboorte van hun prachtige dochter  Noelle liepen ze tegen het welbekende probleem van geen leuke schoentjes kunnen vinden. Ze besloten zelf schoentjes te maken en in Oktober 2014 opende ze hun webshopmet o.a. leren moccasins en accessoires voor kleintjes. Al hun producten zijn handgemaakt met liefde!

Al een tijdje volgde ik Yvonne op instagram en een paar weken terug benaderde ze me en vroeg of we Brand Rep. wilde worden voor hun gave merk! Yes YES! Dat willen we uiteraard heel graag. Ik hou van de designs, de fijne kleuren en de mooie ontwerpen.

De roze Sugar rush schoentjes passen perfect bij Sophia. Een mooie zacht roze kleur met een lieve strik bovenop. Door de elastiek die aan de zijkant verwerkt zit krijg je de schoentjes makkelijk aan en uit. ideaal! De schoentjes hebben geen harde zool dus nu Sophia loopt zijn ze ideaal voor binnen maar minder geschikt voor buiten.

Leuk op Yvonne te volgen op instagram!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s