Nog 100

Ja je leest het goed! Nog 100 dagen! Dat betekend dat we vanaf morgen uit de 3 cijfers zijn..

Maanden kijk je uit naar de datum waarop je trouwt. in het begin ben je er nog niet te veel mee bezig. Maar nu met nog maar 3 maanden op de teller gaat het toch wel heel erg snel. Heel veel hebben we al geregeld. En vandaag duurt het nog maar 100 dagen. Sterker nog. Over 100 dagen ben ik dus al een paar uur getrouwd met mijn grote liefde!

De locatie, fotograaf, ondertrouw, en zelfs de ballonnen zijn allemaal al geregeld. De taart, de dj, het diner en ook de uitnodigingen zijn uitgezocht. Plus sinds vorige week zijn we officieel in ondertrouw. Geen vuiltje aan de lucht  zou je denken.

Nou toch, ineens bekruipt me zo’n gevoel. Spanning noemen ze het. of heet dat de bride-zilla uithangen? Er moet in mijn hoofd nog best veel gebeuren namelijk. De bloemen moeten nog geregeld worden, de ringen, kleine details qua accessoires. (Die stiekem met mijn perfectionisme te veel tijd in beslag leggen) En af en toe kan ik best eens in huilen uitbarsten of schreeuwen tegen man-lief over de gastonvriendelijke vrouw bij de feestlocatie.

Ondanks dat mag ik niet klagen. Onze dag heeft alle ingrediënten om een super dag te worden. Overal is aan gedacht en alles zal tot in de puntjes bij elkaar passen. Ik hou jullie op de hoogte!

Laat het los, laat het gaan….

nog maar 100 dagen..

(bron alle foto’s: Pinterest)

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s