Big announcement

Even was het stil, had ik de energie niet om te bloggen, had ik er even geen zin meer in omdat ik genoeg had aan mezelf. Nu kan ik jullie de reden daarvan vertellen!

Sophia wordt grote zus!! Jaaaaa!! We verwachten ons tweede wondertje.

Mijn social media wordt heel de avond al overspoeld met verschrikkelijk veel lieve berichten en een hoop vragen. Ik zal ze hier beantwoorden.

Ik ben vandaag 9 weken en 2 dagen zwanger. vrij pril nog, maar na 2 mooie echo’s en een duidelijk groeiende buik hebben we toch al besloten dit goede nieuws te delen! Op 12 Oktober ben ik uitgerekend. Grappig feitje. Dat is ook de dag dat ik geboren ben! Hoe krijg ik het voor elkaar he 😉

Ik voel me redelijk. Redelijk in de zin van dat ik onwijs gelukkig ben dat ik weer zwanger mag zijn maar daarin tegen heb ik wel weer last van alle kwaaltjes. misselijk, rugpijn etc. De vervelendste is toch wel de vermoeidheid! Al een paar weken ben ik heeeeeeel de dag moe. Dat is ook de grootste reden dat ik een tijdje stil was hier. Ik probeer dus ook s’middags even mee te gaan liggen als Sophia slaapt.

De jurk! De jurk! Ja precies, dat dacht ik ook gelijk. Gelukkig heb ik gelijk goed contact gehad met Weddings en kan mijn jurk helemaal aangepast worden op mijn groeiende buik! Ik zal dan al 18 weken zwanger zijn en aangezien mijn buik nu al groeiende is verwacht ik dan al een redelijke buik te hebben. Wel heel bijzonder dat we al met zijn 4en mogen trouwen.

collage

Heb je nog meer vragen? Stel ze me gerust. Iedereen bedankt  voor de overweldigende lieve woorden. Doet me heel goed.

Liefs x

 

 

5 gedachtes over “Big announcement

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s