Wegwijzer

Yaaaaaaaay nog maar 7,5 week! Whaaaa. Zevenenhalve week! De weken vliegen voorbij. Ik ben niet alleen bezig met Sophia en met baby no. 2. Nee, Tussendoor gaan ook alle bruiloft voorbereidingen door. Nog maar 7,5 week! (had ik dat al gezegd?) 

Vorige week ben ik aan de slag gegaan met een wegwijzer. Pinterest staat er vol mee. Je kunt ze huren, kopen maar het leukste is natuurlijk zelf maken.

Twee weken terug vroeg een vriendin van ons of iemand nog wat hout kon gebruiken. Ze hadden de houten tuinmeubels uit elkaar gehaald en vroegen zich af of iemand het nog wilde gebruiken als jawel, stookhout. Ik zag mijn kans schoon en heb 8 planken weten te bemachtigen. En dus ben ik aan de slag gegaan met wat verf dat we nog over hadden en een dun kwastje van Sophia. Er staan woorden op zoals ‘welkom’, ‘ceremonie’, ’13-05-16′ en ‘diner + feest.’ Maar je kunt er natuurlijk van alles opzetten. Het zijn niet hele perfect mooie sierlijke letters geworden maar toch is het geheel mooi geworden. En past het perfect bij de style van onze bruiloft. De letters staan erop. Nu moeten de planken nog hoekjes krijgen en op een paal gemaakt worden. Het eindresultaat zal ik jullie zeker nog een keer showen.

11

Wil je ook zo’n paal maken? Neem een kijkje op instagram. Ben je zelf niet zo creatief? Je kunt ze ook bestellen of huren. Vintage borden vind je bij Happy Vintage.

Liefs x

3 gedachtes over “Wegwijzer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s