Dancing shoes

Omdat ik hoop dat er vol op gedanst zal worden op onze bruiloft, en ik weet dat na een hele dag op hakken je voeten aanvoelen alsof er zojuist even een olifant op heeft gestaan, wilde ik een mand met slippers!

Ook weer een idee dat ik op Pinterest zag. Super leuk om neer te zetten. Makkelijk te maken. Niet duur en bovenal heel fijn voor je gasten. Ons thema is: Ibiza/Bohemian with a touch of pink! Dit past dus perfect binnen ons thema.

Allereerst ben ik op zoek gegaan naar een kistje/mand. Bij de groenteboer vond ik een fruitkistje. Ik mocht hem gratis meenemen. Bij de Action heb ik vervolgens verf en lint gehaald en heb ik het kistje geverfd en het lint er omheen bevestigd. De slippers komen van de Primark. Ik kocht ze al vorig jaar aan het eind van de zomer. Ze waren € 1,50 per paar. Maar ze hebben ze is alle kleuren en kosten nu geloof ik ook weer gewoon € 1,50. Ik heb gekozen voor 12 paar. In totaal ben ik nu € 21 kwijt.

Deze week maakte ik ze af. Het ‘Just maried’ lint vond ik bij de Xenos voor € 1,49 en de labels heb ik gekocht bij de Hema voor € 1,50

Ik totaal heeft het me € 24 gekost. En zeg nou zelf. Dat is het meer dan waard toch? Alleen nog een bord met ‘Dancing shoes’ erbij en ik heb weer iets afgevinkt van mijn to-do-lijst. Ik ben benieuwd wat jullie van dit idee vinden.

Liefs x

3 gedachtes over “Dancing shoes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s