12 weken

12

12 weken alweer. Waar ik bij Sophia de dagen telde, gaat het nu zo snel dat ik amper kan geloven dat ik alweer 12 weken (en 4 dagen!) zwanger ben. Cliché maar bij de tweede lijkt het inderdaad sneller te gaan.

12 weken. De week waarin ik je voor het eerst voelde! Een duidelijke  ‘plop’ in mijn buik. Niet één keer maar de dag erop weer. Zo fijn!

12 weken. De week waarin we het tweede deel van de combinatie test hebben. Om precies te zijn vandaag.  Dat betekent dat we de uitslag van het bloedprikken krijgen en de nekplooi meting. Alhoewel ik er niet van uit ga dat er iets mis is, is dit toch wel weer spannend. Maar vooral ook erg leuk om ons kleintje weer te mogen zien.

12 weken. De week waarin ik mijn eerste buik foto plaatste op instagram. Wat ongelooflijk veel lieve reacties!

buik 12 weken

12 weken. De belangrijkste organen en lichaamsdelen zijn nu klaar. baby is zo groot als een pruim, zo zwaar als een lolly en kan zelf hormonen aanmaken.

Nog maar één week en dan hebben we al de geslachts bepalings echo. Dan weten we of Sophia een broertje of een zusje krijgt. Jullie zullen nog iets langer moeten wachten want het geslacht maken we pas bekend op onze trouwdag. De binnenkant van de trouwtaart zal namelijk roze of blauw worden 😉

Liefs x

4 gedachtes over “12 weken

  1. Roxanne zegt:

    Leuk om te lezen allemaal. We lopen ongeveer gelijk. Ook wij gaan al heel snel voor de geslachtsbepaling echo. Waar gaan jullie? Ik vind het beetje spannend zo vroeg!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s