14 weken

Time flies so fast when I’m with you.

That’s when i wish there were extra hours in the day.

14

14 weken alweer. Ik begin me langzaam toch steeds beter te voelen. Minder moe (nog steeds meer dan normaal) en minder misselijk. En dat is fijn, heel fijn! Vooral met een actieve dreumes die veel aandacht vraagt is meer energie fijn. Waar we de afgelopen weken vooral alleen maar thuis zijn gebleven omdat ik me te moe voelde. Gaan we nu weer veel de deur uit. Zolang het gaat. 😉

Het 2e trimester alweer. Langzaam begin ik meer inspiratie te krijgen voor de babykamer! En niet alleen de baby krijgt een nieuwe kamer. Ook onze kamer wordt gelijk aangepakt en Sophia krijgt een nieuw kamer. Veel werk. (Zou het door de nesteldrang komen?) Winkels waar ik o.a. mijn inspiratie vandaan haal zijn de Gele Flamingo en Wolf en Wolkje. Later een uitgebreid blogje over de babykamer.

Deze week hadden we de geslachtsbepalings echo. En ondanks dat we al via de nub theorie het vermoedelijke geslacht hadden gehoord is het wel heel fijn om deze extra echo te hebben gehad en nu zeker te weten wat het geslacht wordt. Baby had er zin in en zwaaide nog even naar ons.

14 weken, de week waarin je al 8 a 9 cm lang bent, je stembanden al klaar zijn en je overal donshaartjes hebt.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s