Een bruiloft DIY

Er is één ding dat ik verschrikkelijk vind op een bruiloft. En dat is als er ergens op de dag een gat valt. Zo’n moment waarop er niets gebeurd en je maar nutteloos zit te wachten tot het tijd is voor het volgende onderdeel. Zo’n moment waarop je dus liever thuis op de bank zit met een kop warme chocolade melk en een reep Tony’s. Maar helaas, je zit dus in een té  strakke jurk met té hoge hakken op een bruiloft die even stil gevallen is.

Die momenten wilde ik absoluut niet op onze bruiloft! Daarom heeft onze dag heel de dag door entertainment. Je kunt zelf ook zorgen voor wat kleine dingen waardoor je je gasten weer even bezig houdt.

DSC_4879

I SPY

Zo vond ik op Pinterest dit idee en ik wist gelijk dat ik dit ook wilde! Namelijk de I SPY kaartjes met wegwerp camera’s. Het idee is dat je een lijstje hebt met dingen die je gasten vast moeten leggen met de camera. Bijvoorbeeld het bruidspaar, de gekste bekken,  de meest dronken oom of degene met de mooiste schoenen. En met een beetje geluk krijg je er ook nog hele leuke foto’s voor terug!

Hoe ga je te werk?

Ik gebruikte 3 Calvé mayonaise potten als basis. Die heb ik versiert met lintjes, en glitter. Maar je kan ze natuurlijk versieren zoals je zelf wil. Deze pasten zo perfect in ons thema! De photoprops die erin komen  heb ik gekocht bij Ali Express & Xenos. De wegwerpcamera’s komen bij weddingdeco.nl vandaan. Ze komen bij ons verspreid te staan op de tafels bij het diner. Dus op drie plekken staat bij ons een pot met props, het kaartje met I SPY eraan en een wegwerpcamera. Nu nog hopen op leuke, gekke foto’s 😉

Ohja, totaal kosten waren ongeveer 30 euro.

Maken jullie ook leuke DIY voor jullie bruiloften of feestjes?

Liefs Sanne

MELVIN-SANNE-PIXED-0380

MELVIN-SANNE-PIXED-0379

Een gedachte over “Een bruiloft DIY

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s