Nog 2

Nog 2, overmorgen, onwerkelijk maar zo veel zin in! Ik trouw over 2 dagen!!!!

Afgelopen weken waren druk, heel druk. Want buiten dat ik heel druk ben met de bruiloft, ben ik inmiddels ook al ruim 18 weken zwanger. En helaas ben ik door een lage bloeddruk zo’n beetje constant moe. Ik probeer mijn rust te pakken maar met zoveel drukte in mijn leven is dat af en toe moeilijk.

De laatste dingen worden en zijn al geregeld. Mijn jurk heb ik gisteren mogen ophalen bij Weddings. Hij hangt nu bij mijn ouders te wachten tot vrijdag. Alle leveranciers heb ik inmiddels contact mee gehad en morgen alleen nog verse bloemen en broodjes halen en onze locaties versieren.

Veel mensen vragen aan me of ik al zenuwachtig ben. Nee, eigenlijk totaal niet. Zenuwachtig is niet het goede woord. Nieuwsgierig. Onwerkelijk. Gewoon heel héél erg veel zin er in. Wie weet komen de zenuwen nog 😉

Nog maar 2 nachtjes.. 3

Een gedachte over “Nog 2

  1. Marije zegt:

    Gefeliciteerd met jullie huwelijk!! Vandaag was het alweer eergister!! Jullie zijn vast lekker aan het nagenieten. Hopelijk hebben jullie een onvergetelijke dag gehad! Ik volg je sinds kort op Instagram. Daar zag ik dat je blogs (bloggen? ) schrijft. Ik heb ze allemaal even gelezen net….heel leuk! Wij stappen volgend jaar in het huwelijksbootje en vond een aantal leuke tips in je blogs!!
    Geniet van jullie wittebroodsweken x Marije

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s