25 weken

Bijna in het derde trimester. Het einde komt toch stiekem steeds dichterbij. De baby is in de avond, als ik rustig op de bank lig het drukst. Dan gaat mijn buik alle kanten op. En ik kan gerust als een zombie een half uur lang naar mijn buik staren. Meer die dat herkennen?

Mijn buik begint nu wel echt te groeien. Waar ik hij heel lang voor mijn gevoel ‘stil’ stond qua groei, merk ik nu dat hij duidelijk aan het groeien is. Ik denk dat dit komt doordat ik nu echt toegeef aan rust pakken.

13533303_989309967842866_3740508709891354699_n

Verder gaat het nog steeds hetzelfde qua gezondheid. Veel moe, continue een lage bloeddruk, en afwisselend andere kwaaltjes zoals maagzuur, vocht vast houden etc. Vorige week moest ik langs de verzuim-bedrijfsarts via mijn werk. Gelukkig zag deze beste man ook in dat s’avonds werken in de bediening geen doen meer was. Van mijn werk of collega’s heb ik niks meer vernomen. Toch een tegenvaller. Het gezegde van ‘je leert mensen pas kennen als er iets is’ klopt in dit geval zeker. Toch ga ik er niet wakker van liggen. Ik geniet van Sophia, onze tijd samen en een klein vrolijk dansend ventje in mijn buik.

Op naar het derde trimester! 😉

Liefs x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s