Little Indians Sample sale

9Yaaaay, weer een kindermode blogje en wát voor één! Vandaag was ik bij de vip sample sale van Little Indians. Een voorproefje op morgen en overmorgen want dan gaat de sample sale eigenlijk echt van start. Vol enthousiasme stapte ik in mijn auto. Nog niet precies wetende wat ik aan ging treffen. Uiteraard deel ik mijn ervaring met jullie. Hopelijk hebben jullie er iets aan en mocht je nog aan het twijfelen zijn of je gaat? Gaan! Hieronder zie je mijn buit 😉 Ik ben goed geslaagd!

1

De sale is gevestigd op de Goudsesingel 58 in Rotterdam. Met een beetje geluk kun je voor de deur parkeren. En dat geluk had ik! Bij binnenkomst tref je een prachtige witte ruimte aan met in de ‘etalage’ een kleding rekje, tipi tent en andere leuke kinder spulletjes. Je wordt vriendelijk ontvangen door oprichtster Vanessa en mede collega’s en krijgt gelijk een leuke goodiebag met o.a. een tijdschrift, poster, kortingscode, little indians nep tattoo & heerlijke koekjes. En wij kregen een heerlijk drankje bij binnenkomst en de uitleg wat we waar konden vinden en dat we ook absoluut iets lekkers moesten pakken op de tafel aan de zijkant die vol stond met heerlijke snacks, taarten etc. Ook stond er een standje van Tante Toos Suikerloos. Speciaal met suiker-, lactose- & glutenvrije snoep!

Het is heel duidelijk opgesteld. Er zijn 3 kleding gedeeltes die netjes op maat gaan. Je weet zo dus precies waar je moet zijn. Verder kun je ook swaddles, petten, zonnebrillen en schoenen shoppen. Alles is 10 euro! (De zonnebrillen zijn zelfs 5 euro) Alles was ruim op voorraad en er was ook echt veel keus. Hieronder een greep van de spullen die te koop zijn.

Mocht je nu nog twijfel? Het adres is Het industriegebouw, Goudsesingel 58 in Rotterdam. Je kunt nog terecht op vrijdag 8 en zaterdag 9 Juli van 10:00-17:00. Laat je even weten wat jij er van vond?

Liefs x

 

Een gedachte over “Little Indians Sample sale

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s