Kek style

aEr wordt veel aan me gevraagd waar ik de inspiratie vandaan heb gehaald voor onze bruiloft decoratie. Ik zal af en toe nog steeds een bruiloft blog schrijven voor jullie inspiratie! Vandaag een blogje over de webshop kekstyle.nl. Een webshop die veel party en wedding spullen verkoopt!

Voor onze bruiloft heb ik veel zelf gedaan. Heel pinterest en internet heb ik afgespeurd naar leuke webshopjes. Met kekstyle was ik zo blij! Echt een webshop met spulletjes die je wil hebben. De twee zussen achter kekstyle hebben een enorme passie voor eigentijdse, mooie en hippe decoratie en hebbedingetjes. Ze proberen altijd de meest kekke en eigentijdse artikelen toe te voegen aan hun shop. Zoek je iets anders? Dan ben je bij hun aan het goede adres!

b.png

cIets waar ik gelijk verliefd op was zijn de folie ballonnen. Ze verkopen ze in o.a. ‘I Do’ & ‘Mr & Mrs.’ Je hebt ze in het goud en in het zilver. Ze zijn 40 cm groot en je kunt ze met een lint makkelijk ophangen. Wij hadden Ibiza als thema met de kleuren roze & goud. Deze ballonnen paste daar perfect bij! Ze waren heel makkelijk op te blazen en te bevestigen. En door maar €11,95 een echte must-have! Je kunt ze ook volgen op instagram. Veel shop plezier!

Liefs x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s