30 weken

30 weken. Hoppaa. Weer een paar weken voorbij. Tijd voor een update wat betreft baby no. 2.

28 weken (3)Vorige week hebben we de 4D echo gehad zoals ik vertelde in mijn vorige blog. Wat bijzonder om te zien. Bij Sophia hadden we deze echo niet gedaan omdat we het zo duur vonden. Nu ben ik blij dat we het gedaan hebben want het was iedere euro waard! Wat prachtig dat ze dit kunnen. Je kunt zo duidelijk al het gezichtje zien van de baby. Zo heeft hij al dezelfde bolle wangen als zijn zus. En ook heeft hij hetzelfde neusje. Hij was lekker druk en lag heerlijk knus tegen mijn baarmoeder aan. Leuk aan zo’n echo is dat het een pret echo is. Geen medisch gedoe en je mag meenemen wie je wilt. Wij namen dit keer de opa’s mee en mijn broertje die trotse peetoom gaat worden. Inclusief papa was het dus een echte mannen bende. Leuk om een keer te zien. Zelfs de verloskundige moest er van lachen.

3 weken geleden lag baby 2 nog in stuit. Tijdens de echo 2 weken geleden lag hij weer perfect met zijn koppie naar beneden en afgelopen maandag lag hij weer heerlijk eigenwijs in stuit. Hij draait wat af. Hopelijk draait hij nog 1 keer en blijft hij dan lekker liggen. Ik zelf ben ook in stuit geboren (sorry mama) Anyway… zoonlief heeft het dus van geen vreemde.

Verder blijft mijn bloeddruk laag. Soms heel laag. Ik ga nog steeds s’middags met Sophia slapen en heb iedere dag veel harde buiken. Vorige week waren ze een paar dagen heel regelmatig. De verloskundig heeft getoucheerd en constateerde gelukkig geen ontsluiting. Wel al een verkorte baarmoedermond. Nog even blijven zitten mannetje.

en draaien alsjeblieft..

tot de volgende blog.

Liefs.

Een gedachte over “30 weken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s