Spijkerz

Kleine webshopjes. Spulletje die nog niet iedereen heeft. Veel handgemaakte spullen met liefde gemaakt. Ik hou ervan! Dit keer een blogje over de webshop Spijkerz

Spijkerz is en webshop die life-style producten voor de kinderkamer en voor de verzorging van jouw kindje verkoopt. Hip en handgemaakt en daarom unieke producten. ik hou ervan!

imageSpijkerz is opgezet door mama van 3 kinderen, Jacqueline. Een bezig bijtje want in het dagelijks leven is ze ook nog leerkracht! Het maken van de producten voor Spijkerz is voor haar dan ook puur ontspanning. Ze houd van stofjes, ontwerpen en creatief bezig zijn.

Iets zegt me dat ze het snel heel druk gaat krijgen want wat een mooie spullen maakt ze. Van vele monochrome producten zoals vlaggen en slingers tot verschillende gave kussens. Het lijkt wel of ze alles kan maken! En niet geheel onbelangrijk. Alles is ook zo leuk geprijsd!

Voor mij maakte ze deze wagenspanner. In mooie monochrome kleuren voor ons kleine mannetje. Op het middelste wolkje staat aan de andere kant zijn naam! Hoe gaaf. Maar die houden we nog even geheim dus een foto van de achterkant 😉

3

Neem eens snel een kijkje op haar Facebook of Instagram. Veel shop plezier 😉

Liefs Sanne

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s