Pukkemuk

Allemaal weer een beetje aan het bijkomen van een prachtige warme week? Wij wel. Want die warmte is voor een hoogzwangere toch niet héél fijn. En tegelijkertijd wil ik wel een leuke mama zijn voor Sophia en dus gingen we dinsdag, omdat papa lekker op tijd klaar was met werken, naar Pukkemuk.

Ondanks dat we er zelf maar 4 kilometer vandaan wonen waren we er nog nooit met zijn drieën geweest. Toen ik er voor het laatst was, en dan spreken we over makkelijk 10 jaar geleden. Was het vooral een hal met een indoor speelplaats, wat dieren buiten en een maisdoolhof. Heel basic maar voor kinderen oké.

Nu echter herken je het niet meer terug!

Een recreatie boerderij met zowel binnen als buiten verschillende soorten activiteiten. Binnen nog steeds de grote hal met indoorspeelplaats. Maar buiten heeft de tijd zeker niet stil gestaan. Een groot gedeelte is kinderboerderij. Je vind er geiten, kippen, varkens, vogels en een ezel. Overal mag je bij en alles is erg netjes aangelegd. Je kunt ook een wandeling maken door het mooie boerensprookjesbos of een gezellig potje midgetgolven. Er is een grote zand/water speelplaats waar de kinderen heerlijk kunnen kliederen en er is een skelterbaan voor o.a. de stoere jongens.

Ook is er een echte attractie. Voor de kleintjes (t/m 10 jaar) is er een bootjes baan aangelegd. Ze kunnen in bootjes in de vorm van een klomp een baan in het water afleggen. Wat handig is, is dat je als ouder langs heel de baan mee kunt lopen en zo eventueel kunt ingrijpen mocht je kleintje ineens andere plannen hebben.

Een stukje verderop is een hele grote waterspeelplaats. Het was afgelopen dinsdag heerlijk warm dus dit was echt een uitkomst! Één grote plaats vol sproeiers, glijbanen, waterstralen en een mega watersplash toestel! Door de continue afloop van water stijgt het waterpeil niet waardoor dit ook voor de allerkleinste een veilige manier van spelen met water is. Het water wordt steeds opgevangen en hergebruikt nadat het gezuiverd is.

De prijzen voor kinderen zijn in het hoogseizoen € 9,50 per kind. Hiervoor kunnen ze wel onbeperkt gekoeld water en ranja krijgen

Voor volwassenen betaal je in het hoogseizoen € 6,00. Ook dit is inclusief gekoeld water, ranja en 2 gratis cosumpties zoals koffie/thee/frisdrank.

Al met al waren we dus met zijn drieën € 21,50 kwijt. Maar we hebben echt een top middag gehad. Echt een aanrader! Vooral met goed weer.

Pukkemuk is het hele jaar geopend, 7 dagen in de week van 10:00 tot 18:30. Voor prijzen of extra informatie neem je een kijkje op de website.

Liefs Sanne.

 

 

 

2 gedachtes over “Pukkemuk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s