By Bineke

2Al eerder schreef ik een stukje over de webshop van ByBineke. Toen mocht ik een gave naamposter weg geven. Nu weer een stukje omdat ze zoveel gave nieuwe artikelen heeft in haar webshop en we nog steeds GROOT fan zijn!

Zo heeft ze bijvoorbeeld de groeimeter posters. En het leuke is, ze hebben hetzelfde ontwerp als de naamposters. Zo heb je mooi één geheel. De groeimeter zijn vanaf 60 cm tot 1 meter en zo kun je perfect bij houden hoe groot je kindje is. Het is leuke wanddecoratie en ze zijn verkrijgbaar in verschillende thema’s en kleurcombinaties. Je kunt ze ook als set kopen met de naamposter.

1Ook zijn er een hoop leuke kaarten te koop in de shop. Wat dacht je van de special moments cards. Kaarten waarmee je de zwangerschap of hoogtepunten van de baby kunt vastleggen. In mooie monochrome kleuren. Of de té leuke aftelkalender. Daar kun je samen met je kindje mee aftellen naar belangrijke momenten zoals hun verjaardag. Nog een paar dagen en dan begin ik met Sophia oom af te tellen naar haar tweede verjaardag!

Natuurlijk heeft ze nog veel meer leuke dingen. Neem maar eens een kijkje 😉

Én ze heeft deze week een super weekdeal want alle naamposters zijn nu maar € 10,-

Veel shop plezier!

Liefs

2 gedachtes over “By Bineke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s