Bruidsschoenen

Niet belangrijk want ze zitten toch verstopt onder je jurk? No Way! Bruidsschoenen zijn erg belangrijk. Je ziet ze als je zit, als je loopt, als je danst. Super belangrijk dus. Ze maken je outfit af!

MELVIN-SANNE-PIXED-0033Allereerst zal ik beginnen met mijn eigen trouwschoenen. Waarom heb ik deze gekozen en hoe bevielen ze achteraf? Ik ben getrouwd op, jawel, slippers! En dat is naast dat ik graag op slippers loop (en dit dus wel echt bij mij past) ook een beetje noodzaak geweest. Ik was al 19 weken zwanger toen wij trouwde en ik zag mezelf nou niet echt meer op hoge hakken lopen. Ik heb het wel geprobeerd hoor. Maar omdat ik vrij lang ben en dan op de foto’s ongeveer net zo lang zou zijn als mijn man heb ik uiteindelijk toch gekozen voor platte schoenen. Ballerina’s vond ik niks dus ben gelijk op zoek gegaan naar slippers. En dat bleek dus in de winter/begin lente best lastig. Uiteindelijk heb ik een paar slippers gekocht op de Chinese site Aliexpress. € 16 en ze waren GE-WEL-DIG. Echte trouwslippers. Mooi wit met mooie parels en glinstertjes. En het mooie is dat ik ze nu lekker heel de zomer nog aan kan zonder het gevoel te hebben dat ik ze echt alleen op een bruiloft aan kan!

Waar moet je beginnen als je je trouwschoenen uitzoekt? Begin vooral bij jezelf! Wat voor type ben je? Loop je vaker op hakken? Voel je je normaal nooit comfortabel op hakken? Kies ze dan nu ook niet. Ga lekker voor lage schoenen. Ballerina’s zou prima kunnen. Is de bruiloft in de zomer dan zijn slippers ook te gek!

Ben jij gezegend met de eigenschap dat je wel goed op hakken kunt lopen? Lucky you! Maar dan heb je nog de vraag welke kleur wil je ze? Pas je ze aan aan je mooie witte trouwjurk of ga je voor een gewaagdere felle kleur. Pas je schoenen ook zeker aan aan je trouwlocatie. kijk van te voren wat voor vloer er ligt. Niemand wordt er vrolijk van als je door grind moet op je prachtige killer heels.

Je kunt zó uitpakken met je trouwschoenen. Doe dit ook! Heb je eindelijk een keuze kunnen maken. Zorg dan vooral dat je ze ook goed in loopt. Je wil op je mooiste dag echt geen zere voeten. Dus zelfs als je slipper kiest, loop ze thuis even in. Kijk of ze wel echt lekker zitten.

Glad, gladder, gladst! Zolen van nieuwe schoenen zijn vaak nog super glad. En niemand wil uitglijden toch? Zorg dus dat je al even met je schoenen buiten hebt gelopen óf ga even met een schuurpapiertje over de zool. Hierdoor zal je meer grip gaan krijgen en dit maakt de kans op een grote blunder zeker kleiner.

En ook niet geheel onbelangrijk! Vooral als je open schoenen hebt. Vergeet vooral niet je tenen. Lak ze mooi of laat ze nog even lekker verzorgen bij de pedicure. Dan heb je in ieder geval zeker geen last meer van zere plekjes of te lange nagels.

Liefs x

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s