35 weken

Alweer 35 weken. September. Zou dit de maand zijn waarin je komt? Tijd voor een kleine update.

2 weken terug lag ons ventje nog eigenwijs in stuit. Al weken trouwens. Op aanrade van de verloskundige heb ik voet reflexzone therapie geprobeerd. Ik dacht er een beetje zweverig over maar het was echt een heerlijke voet massage met het stimuleren van bepaalde drukpunten. Baby werd er wel heel druk van.

Vorige week donderdag had ik de liggings echo. En hoe gek ook, ik had toch het idee dat er iets gebeurd was na de reflexzone therapie. En dit werd bevestigd tijdens de echo. Ons mannetje was netjes gedraaid met zijn hoofd naar beneden!

Afgelopen maandag had ik weer controle bij de verloskundige en wat bleek! Meneer was gewoon al een beetje ingedaald. Waar ik extra blij mee ben natuurlijk want dit maakt de kans op terug draaien weer moeilijker voor hem.

Bloeddruk nog steeds aan de lage kant. Helaas heb ik daar wel veel last van gehad deze week. Ik ben veel moe geweest en je merkt ook aan me dat ik dan minder op instagram plaatst.

Ik ben afgelopen weekend verrast door al mijn lieve vriendinnen met een geweldige high tea babyshower. Super genoten en zoveel lieve cadeautjes gehad.

Nu nog 2 dagen en dan wordt ons mooie meisje alweer 2. Een dag waar ik heel erg naar uit kijk. We gaan samen wat leuks doen en savonds met opa’s en oma’s bij het pannenkoekenhuis eten! En dan zondag haar grote feest. Druk weekend maar wel  heel leuk.

Nu het einde echt nadert zijn mijn controles bij de verloskundige wekelijks. Volgende week weer een update dus.

Liefs

3 gedachtes over “35 weken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s