37 weken

Laat ik beginnen met zeggen dat ik weken geleden niet eens gedacht had deze mijlpaal te mogen halen. 37 weken zwanger!

th0po6xigy

Al 37 weken draag ik ons tweede wonder. Dat betekend dat ik vanaf deze week thuis mag bevallen. Al weet ik nog steeds niet helemaal waar ik ga bevallen. Ik heb namelijk besloten dat ik de bevalling niet te veel wil plannen. Dit omdat ik uit ervaring kan zeggen dat je een bevalling toch niet kunt plannen. Én omdat ik gewoon graag wil doen waar ik me goed bij voel tijdens de bevalling. Dus hebben we ervoor gezorgd dat thuis alles klaar staat én dat alles klaar staat om naar het ziekenhuis te gaan.

We zullen het gaan meemaken. Want binnen nu en een maand ben ik bevallen van ons tweede wonder! Bizar hoe snel deze zwangerschap is gegaan. Echt veel sneller voor mijn gevoel als de zwangerschap van Sophia. Ik ben dan ook blij dat ik steeds een update heb gemaakt. Zo kan ik toch nog een beetje terug lezen en wat meer stil staan bij deze toch wel weer heftige maar bijzondere tijd.

20160912_190357Mijn bloeddruk blijft laag. Ik blijf vaak moe maar ondanks dat voel ik me deze laatste weken eigenlijk wel heel erg goed. Mijn buik is nu kleiner dan bij Sophia en dat zorgt ervoor dat ik weer wat meer kan dan bij de laatste weken van mijn eerste zwangerschap.

Wel rommelt het al duidelijk. Ons mannetje is goed blijven liggen en is zelfs al ingedaald! Wie had dat gedacht. De voor weeën zijn al aanwezig en de wetenschap dat het nu echt ieder moment kan gebeuren is ook wel weer spannend.

De box staat eindelijk en ook zijn kamertje is nu ook helemaal klaar. Dat betekent binnenkort een blogje over de nieuwe babykamer!

Liefs x

2 gedachtes over “37 weken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s