DertigZes

Echt maaaanden heeft het geduurd. Heel marktplaats afgezocht. Langs kringloop winkels geweest. Oproepjes geplaatst op Facebook verkoopgroepen. 

Onze zoektocht naar een nieuwe commode!

Sophia kreeg een nieuw bed. Een ‘groot’ bed want de babykamer zou naar haar broertje gaan. Een nieuw bed vinden was zo lastig nog niet. Voor 40 euro tikte ik er mooi één op de kop via marktplaats. We knapte hem op en ik was verliefd. Dit wilde we ook graag doen met een commode. Want omdat Sophia pas net twee is, is een commode toch nog steeds heel handig voor het verschonen en ik wilde er toch gelijk haar ‘kledingkast’ van maken.
Nou dat bleek lastiger dan gedacht en toen haar peuter kamer helemaal af was vond ik de witte babykamer commode toch heel goed in het geheel passen. Dan maar op zoek naar een commode voor op de babykamer en ineens was ik verliefd!

Via instagram kwam ik ze tegen. Ik heb het over de webshop DertigZes. Prachtige babykamer meubels maken ze van hout zoals een babybedje, commode, wandkastjes of gave speelhoeken. De meubels kun je zelf nog in de lak of olie zetten waardoor je ze helemaal kunt afstylen in jou smaak!

Opgezet door Dirk, Hilde & Ingmar en een kleinschalig bedrijf dat hun style het beste omschrijft als natuurlijk, rustig en robuust. Al hun producten worden in kleine aantallen in Nederland geproduceerd.
Wij hebben onze commode in de blanke olie gezet omdat we het hout prachtig vinden bij de overige witte meubels. Het geeft onze babykamer gelijk zoveel meer sfeer. Echt een stoere, tikkeltje industriële, moderne babykamer. En ik zou er echt niets aan willen veranderen!

 

Nieuwsgierig geworden? Neem eens een kijkje op hun website of instagram.

Liefs!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s