Ask me anything

Mezelf blootgeven deed ik via mijn blog al wel. Maar nu was het de beurt aan jullie om mij vragen te stellen. En dat is ook gedaan. 😉

Rond de tijd dat ik zwanger werd van Sophia ben ik gaan instagrammen. In eerste instantie om foto’s te delen met vrienden en familie. Maar al snel had ik de smaak te pakken en zat ik iedere dag op instagram. Mijn account groeide en zo ook mijn liefde voor foto’s maken. Deze week behaalde mijn account de 8000 volgers. Nooit gedacht dat het zo groots zou worden. En nu vroeg ik aan jullie wat jullie nog wilde weten. Daar zaten erg leuke vragen tussen. Je leest ze hieronder.

Yvette: Is je gezinnetje zo compleet of denk je dat er nog meer wondertjes komen? Ik wilde altijd graag een groot gezin maar na de heftige bevalling van Sophia wist ik het even niet meer. Ik wilde ondanks de bevalling wel zeker een tweede en of we er meer willen hing echt af van deze bevalling. Nu een week na mijn tweede bevalling durf ik al wel te zeggen dat we heel erg blij zouden zijn om ooit nog een derde wonder te mogen krijgen.

Mariska: Welk huisdieren zou Sophia er nog bij willen? Welke je man en welke jij? Of zijn jullie compleet qua huisdieren? We hebben natuurlijk onze hond, rottweiler Baco & hangoor konijn Kees al. Sophia is echt gek op dieren. Die zou wel van alles willen hebben. Een ‘pappa-haai’ (papegaai) of een ‘eie-beer’ (ijsbeer). Melvin zou er nog wel graag een hond bij willen. En ik hoop ooit als we een groter huisje hebben met grote tuin dat we geitjes kunnen houden. Ik hou van geitjes. Haha

Nicole & Laurien: hoe komen jullie op de namen van Sophia & Thiago? Al voordat ik zwanger werd van Sophia zagen Melvin en ik de naam Thiago voorbij komen. Melvin is erg fan van de voetbalclub Barça en daar voetbalde Thiago Alcântara. Beiden vonden we de naam Thiago gelijk leuk! Toen ik zwanger raakte van Sophia en ze bleek een meisje te zijn hebben we een naam uitgekozen die bij Thiago pasten. Zodat mochten we ooit een jongen krijgen, we deze naam alsnog konden gebruiken. Later noemde ook voetballer Messi zijn zoon Thiago. (je begrijpt, toen kon ik er helemaal niet meer onderuit😉) De naam van Sophia komt wel van mij. Gewoon omdat ik het een hele mooie naam vind en Melvin gelukkig ook. Namen gewoon omdat we ze heel mooi vinden dus. Zonder vernoeming, speciale betekenis of een tweede naam.

Nienke: Hoe oud zijn jij en Melvin en hoelang kennen jullie elkaar al? Ik wordt komende woensdag (12Okt) 26 jaar en Melvin is afgelopen dinsdag (4Okt) 29 jaar geworden. We zijn in februari al 10 jaar samen.

Esmay: Hoe hebben jij en je man elkaar leren kennen? Tja, ik was al bang dat deze vraag zou komen. Haha. Ver voor het tijdperk van instagram en Facebook. Zelfs nog vóór hyves had je sugababes en superdudes. Ook een socialmedia waarbij je een profiel had. Daar kwam ik Melvin tegen en na vele lange msn gesprekken gingen we op date.

Wytske: Wat vind je het meest bijzondere aan kinderen? Hun onvoorwaardelijke liefde en de pure eerlijkheid.

Merel: Ging je met bepaalde angst/zorgen deze bevalling in omdat je bij de eerste bevalling een nare ervaring had? Ja absoluut! Juist omdat ik nu wist wat me te wachten stond vond ik het veel spannender dan de eerste keer. Tuurlijk was ik bang dat ik weer zo zou uitscheuren. Bang dat er überhaupt weer iets zou gebeuren wat ik niet zou verwachten. Om mezelf gerust te stellen heb ik een gesprek gehad met de gynaecoloog. Alle verloskundige waren op de hoogte van mijn angsten en hebben me zoveel mogelijk proberen voor te bereiden en gerust te stellen. Verder heb ik mijn bevalling zo min mogelijk voorbereid. Zo heb ik pas tijdens de bevalling zelf besloten waar ik wilde bevallen. Achteraf valt het me zo mee gelukkig (Voor meer details kun je mijn vorige blog lezen. Het bevallingsverhaal)

Dat waren ze dan! De vragen die jullie beantwoord wilde hebben. Ik vond het leuk om te doen. Wie weet bij 10.000 volgers nog een keer een ‘Ask me anything’ 😉

Liefs X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s