Video van Sint

vvs2016_cmyk-compleet_300dpi_lagenbestandHij komt, hij komt. Die lieve goede Sint. Mijn beste vriend, jouw beste vriend, de vriend van ieder kind!

De mooiste tijd van het jaar is aangebroken. Echt, ik hou ervan. De winter met alle mooie feestdagen. De warmte binnen en de kou buiten. Nu Sophia 2 is begint voor ons ook echt het Sinterklaas avontuur. Ze begint het nu een beetje te snappen en het is geweldig om te zien.

Ook dit jaar komt Sinterklaas weer bij ons langs op pakjesavond. Maar hoe leuk is het om eerst een video boodschap te krijgen van Sinterklaas zelf? Een persoonlijk videobericht. En niet alleen van Sinterklaas. Ook Coole Piet, Danspiet, Testpiet, Profpiet, Hoge Hoogte Piet en Keukenpiet komen in de boodschap voor.

Al 8 jaar kun je een video van Sint bestellen. De perfecte manier om pakjesavond net dat beetje extra te geven. Sinds dit jaar werken ze samen met De Club van Sinterklaas, waardoor het voor de kinderen ook gelijk heel herkenbaar is!

Hoe gaat het in zijn werk? Het is gelukkig heel makkelijk te maken. Eerst kun je kiezen tussen een download of dvd (of beide). Je kunt een videoboodschap laten maken voor maximaal 8 personen. Leuk om iedereen te verrassen die Sinterklaas meeviert zoals opa en oma. Sint en zijn Pieten vertellen je in de video wat er in het grote boek staat. Je vult op de website heel makkelijk de naam en leeftijd in en kiest daarbij uit meer dan 150 onderwerpen die het verhaaltje aanvullen zoals ‘in je eigen bed slapen’, ‘je snurkt vaak’ (die is leuk voor opa!) of ‘je doet goed je best op school.’ Voeg daarbij foto’s toe en het plaatje is af. Er is dit jaar zelfs  gedacht aan je huisdier! Ook die kun je laten terug komen in de video. Wat zal Sophia verrast zijn dat ook onze hond Baco in de video zit! De dvd duurt 12 minuten. Ongeacht hoeveel personen je toevoegt.

Heb ik je enthousiast gemaakt? Dat is mooi want ik mag nu aan één van mijn lezers zo’n video van Sint weggeven! Dus wil jij een video winnen? Reageer dan nu onder deze blog.

De winnaar wordt 20 november bekend gemaakt.

We feliciteren Melanie Spaans met haar gewonnen prijs! Veel plezier ermee. 

Liefs en veel Sint-plezier!

11 gedachtes over “Video van Sint

 1. Laurie zegt:

  Ooh dit zou ook gaaf voor Vince en Line zijn!!!
  Line vindt sinterklaas zo prachtig. Afgelopen zaterdag bij de intocht keek ze haar ogen uit! Dansen en zingen met de pieten!

  Like

 2. Melanie zegt:

  Ik geniet met je mee! Mijn zoontje Jairo kijkt met open mond naar de verhaaltjes over sinterklaas en zwarte piet. Dit jaar vieren wij dan ook voor het eerst ‘echt’ sinterklaas. Ik kijk er na uit!!

  Geniet van alle voorbereidingen! 😘

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s