Paddenstoelen spotten

Wat te doen met de kinderen op een mooie herfstdag?

Tijd doorbrengen met ons gezin is het aller liefste dat ik doe. Nou hebben we een abonnement op de Efteling & de Beekse Bergen. Héél leuk, maar leuke dingen hoeven niet altijd geld te kosten. Dus vandaag gingen we naar, jawel, hét bos.

Nou doen we dit eigenlijk wel regelmatig en degene die dan altijd als eerste in de auto springt is onze hond Baco. Je kan die hond niet blijer maken. Sophia vindt het ook heel leuk. We zoeken mooie blaadjes, rennen tussen de bomen en verzamelen de mooiste stokken.

De herfst is mijn favoriete seizoen om naar het bos te gaan. Het is niet te warm. Ook niet te koud. De blaadjes hebben de mooiste warme kleuren. Maar het allerleukste vind ik het zoeken naar mooie paddenstoelen. Ze fascineren me en ik leg ze dan ook graag vast. De camera gaat dan ook vaak mee. Zelfs als manlief alleen even naar het bos gaat en een mooie paddenstoel tegen komt maakt hij even een foto voor me, haha!

Wat doen jullie graag met de kindjes dat geen of niet veel geld kost?

Liefs Sanne

 

 

Een gedachte over “Paddenstoelen spotten

  1. InLimburgstaateenhuis zegt:

    Ik merk dat mijn jongens het veel leuker vinden om iets spontaans te doen, naar het bos, bootjes kijken bij de sluis, knutselen met huis-tuin en keukenspulletjes. Quality-time samen en het is nóg leuker als het niks kost! als iets duur is, moét het altijd wel leuk zijn. Terwijl dit niet eens altijd het geval is…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s