Saal digital album

Al een tijdje was ik op zoek naar een nieuwe leverancier voor foto albums. Voor mijn bruidsparen lever ik graag het beste van het beste. Maar over eerdere proef-albums was ik niet helemaal tevreden. En toen kwam Saal Digital op mijn pad.

saaldiIk mocht een album maken in ruil voor een review. Een mooie kans om te kijken of dit is wat ik zoek. En om een portfolio boek te maken. Saal digital is een nieuwe aanbieder op het gebied van o.a. fotoalbums, prints en wanddecoratie.

Het programma is erg makkelijk in gebruik. Je kunt er voor kiezen om het album heel simpel in elkaar te zetten maar je kunt ook wat complexer te werk gaan. Allereerst kies je wat voor soort album je wilt maken. Of je de pagina’s glanzend wil of mat en je kiest wat voor kaft je wil. Ik heb gekozen voor een kunst leren kaft. Het past bij mijn stijl en ik wil ook juist in mijn albums mijn eigen stijl laten terug komen. Je kiest zelf welke tekst je hierop gedrukt wil hebben. Het lettertype en de grootte van deze tekst kun je gemakkelijk aanpassen. Bij de kunst leren kaften kun je kiezen uit 5 kleuren en ook kun je kiezen of je de kaft gewatteerd wilt hebben. Zelf heb ik gekozen voor de kleur cognac en heb ik de kaft niet gewatteerd.

saaldDe 5 kleuren. Safierzwart, cognac, crème, titanium, en wit.

Je kunt lay-outs kiezen of teksten toevoegen. Genoeg keus dus je kunt het album helemaal naar je eigen stijl maken. Wat ik een groot voordeel vind is dat je kunt kiezen voor de functie geen logo. Je kunt zelfs je eigen logo toevoegen en zo heb je een mooi eigen product! Vlakliggende pagina´s worden bij Saal Digital altijd belicht (als één pagina). Door deze techniek ligt het fotoboek extreem vlak en ontstaat er geen storende vouw of naad in het midden van het fotoboek. Aldus hun website. Dit kan ik alleen maar beamen. De lay-flat pagina’s lopen mooi in elkaar door en geven een luxe uitstraling. Na het bestellen is je boek ook vrij snel binnen. Heel fijn!

Ik bied mijn bruidsparen vanaf heden foto albums aan van Saal. Ieder bruidspaar bied ik zelfs vanaf nu standaard een mini album aan. Saal Digital, bedankt voor het mogen testen!

Liefs. x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s