Happily ever after deco

– Op dit moment absoluut één van mijn favoriete webshops! Waarom? Omdat deze webshop precies de juiste decoratie heeft voor een geslaagd feestje. Maar ook de mooiste accessoires voor de leukste kinderkamers. –

head

head2Opgezet door Anique, een mama van twee prachtige kindjes. Woont in het mooie zuiden en vindt dat zwangerschappen en geboortes behoren tot de meest bijzondere momenten van het leven en maakt hier dus ook graag een feestje van! Net als ik trouwens, en zo kwam ik haar tegen.

head4Haar webshop staat vol met mooie producten om van ieder feestje een succes te maken. Zo is deze eenhoorn cupcake set echt één van mijn favoriete producten!  De vrolijke eenhoorns en de gouden bakjes. Ik word er helemaal blij van. Én je combineert ze zo leuk met de andere mooie producten in haar shop zoals de eenhoorn ballonnen.

Naast party decoratie vind je in haar webshop nog veel meer mooie spulletjes. Allemaal in de mooie pastel tinten. Ik hou ervan! Nachtlampjes, knuffels, muurstickers, posters & rugzakjes. Zomaar een paar categorieën op haar site. Merken zoals a little lovely company & done by deer vindt je er. Ook de kamers van mijn twee boefjes zijn zoveel leuker geworden sinds ik Happily ever after deco ken. Zo komt de gave xl wolken lamp op Sophia’s kamer ook hier vandaan.

head1Een aanrader dus. Neem snel een kijkje op haar site! En ohja, veel shop plezier! 😉

Liefs Sanne heaft.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s