#bestnine2016

Niets meer dan heel veel liefde voor mijn 2016

Op Instagram zie je ze nu bij iedereen voorbij komen. En ook vorig jaar heb ik er al aan meegedaan. De negen best foto’s van dat jaar. Foto’s die de meeste reacties en hartjes hebben gekregen.  Dit jaar heb ik het weer gedaan. De best nine van 2016. En dit zijn ze!

best9

Niet geheel verassend, maar wel super leuk om zo samen terug te zien. 2016 was voor mij een heel bijzonder en mooi jaar en dat zie je hier terug. We maakte bekend dat Sophia grote zus zou worden! (de middelste foto) Dan onze trouwfoto. (de middelste bovenin) Want 13 Mei zijn Melvin en ik getrouwd en met onze bruidstaart maakte we het geslacht van Thiago bekend! (foto rechts bovenin) Ook mijn laatste zwangere foto staat erin. (Middelste rij links) 2 dagen later werd Thiago geboren en dat vertelde we met de foto links boven in. Bijzondere foto’s dus..

Hoe maak je dit nou zelf? Heel simpel. Ik heb gewoon gegoogeld op ‘best nine 2016’en kwam uit bij deze site. Je kunt hem daar heel makkelijk maken door je instagram naam in te vullen. Ik ben benieuwd naar die van jullie. Is die ook zo mooi en bijzonder?

Liefs Sanne

Een gedachte over “#bestnine2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s