Kerstcadeautjes maken voor Oma

De titel zegt het eigenlijk al. Ik hou van kerst. Ik hou ook van cadeautjes. Kerst en cadeautjes horen bij elkaar vind ik! En buiten alle gekochte cadeautjes vind ik het ook altijd  heel leuk om zelf iets te maken. Iets met nét een beetje extra liefde. Sophia houd ook erg van dingen knutselen. Mega trots kan ze dan zijn. En vandaag maakte we een cadeautje voor haar oma’s.

20161209_124937Zelfgemaakte waxine lichtjes

Echt iets wat je nu met de donkere dagen goed kunt gebruiken. Vrolijk, mooi en makkelijk te maken. En het leuke, het kost bijna niks! De potjes zijn gewone groenten potjes. Even schoonmaken en je kunt ze beplakken met van alles. Wij hebben gekozen voor papier en knopen. Maar ook verf, vilt of touw kun je gebruiken. Wel hebben we de kleuren in één geheel gehouden. Zo blijft het toch net wat rustiger.

Alle spulletjes heb ik gekocht bij de Action. Het zakje met knopen, papier en de alleslijm. Met een beetje geduld en creatief inzicht wordt het een heel mooi kunstwerk. En nóg mooier, als het lichtje erin brandt heb je een heel mooi effect! Als finishing touch hebben we er een lintje omheen gedaan. Nu kunnen ze ingepakt worden en onder de kerstboom voor Oma. (Dus we hopen dat ze deze blog niet lezen! 😉 )

 Hopelijk heb je inspiratie opgedaan om ook aan de slag te gaan! Veel plezier.

Liefs Sanne

Een gedachte over “Kerstcadeautjes maken voor Oma

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s