Swan Market

Let it snow, let it glow, let it wow!

 

smVandaag ging ik naar de Kerst-editie van de Swan Market. De Swan Market is dé lifestyle markt van Nederland. Een platform voor startende, creatieve ondernemers die hun producten aan het grotere publiek willen tonen. Met een heel divers aanbod. Van fashion, handgemaakte artikelen, vintage, kids item tot toffe interieur items. Aangeboden door de creatieve deelnemers van de Swan Market.

Nou waren we al een keer in de van Nelle fabriek geweest in Rotterdam. Dat was een groot succes dus vandaag was ik in de Wagenmakerij Spoorzone in Tilburg. De Kerst-editie! Ik heb dan ook mooi wat cadeautjes kunnen scoren voor onder de kerstboom.

Naast al het shop plezier vind je er ook leuke authentieke food trucks en is er live muziek. Ook aan de kleintjes is gedacht. Zo was er vandaag een leuk springkussen. Ik was vandaag op pad met een vriendin en Thiago. Een springkussen hadden we niet veel aan dus maar die foodtrucks hebben we wel benut. Zo had ik vandaag een wrap met kip. Heerlijk!

De locatie is prachtig. Het enige nadeel is dat het nogal koud is. Ook binnen. Warm aankleden dus. De volgende editie is weer in Rotterdam. Niks te doen? Dan is dit absoluut een aanrader om te doen! Ook met kinderen.

Liefs Sanne

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s