12 weken oud

Vanavond is het dan zover. Kerstavond 2016. Vorig jaar durfde ik niet te dromen dat ons gezin er vandaag zo uit zou zien. Trotse mama van een dochter van 2,5 en mama van een prachtige zoon, die vandaag precies 12 weken oud is!

 

DSC_7154

En met gepaste blijheid kan ik mededelen dat het goed gaat! Ik heb inmiddels echt wel mijn draai gevonden in het hebben van twee kindjes, werken en het huishouden. Want dat was in het begin nog best puzzelen. (Maar écht, ik was al trots als de kinderen alleen al aangekleed waren)

Thiago doet het goed. Hij gedraagt zich als een vrolijke baby van 12 weken. Lacht gelukkig veel en slaapt redelijk goed. Om 22:00 de laatste voeding en dan komt hij pas weer rond 05:00. Dan weer rond 06:30 en dan wil hij ook niet meer in zijn eigen bed slapen maar alleen nog maar bij mij.. Ach, stiekem geniet ik daar wel van.

12 weken alweer mama van 2 kindjes. Dankbaar dat we het zo goed voor elkaar hebben. Dat we ook deze kerst weer in goede gezondheid met onze dierbare mogen vieren. En dat is wat we gaan doen. Vieren dat we elkaar hebben en vooral fijn samen zijn.

Lieve volgers, fijne kerstdagen en geniet van kerstavond.

Liefs Sanne

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s