Disney on Ice

Beleef de magie van Disney.

 

IMG_8445.JPG

Disney on ice. 100 years of magic

 

 

Ik hou er zo van. Disney heeft me altijd al betoverd. De mooie sprookjes. Leuke liedjes. Een paar jaar terug zijn Melvin en ik al eens naar Disney on Ice geweest. Toen was het al prachtig en dat is me altijd bij gebleven. Dus toen in September de advertentie voorbij kwam voor de editie deze winter heb ik gelijk geboekt. Hoe leuk is het dat ik nu samen met mijn dochter kan gaan. Samen met Melvin & Sophia zijn we gisteren gegaan.

Met Disney figuren zoals o.a. Mickey & Minnie. Alladin, Finding Nemo, Belle en het beest, de Disney prinsessen, Donald Duck & Goofy. En natuurlijk het verhaal van Frozen. Sophia heeft echt haar ogen uit gekeken.

Dit was de eerste keer dat we haar mee namen naar een show. Ze is nu 2 jaar en 3 maanden en waren bang dat ze misschien nog te jong zou zijn om zo lang stil te moeten zitten. Maar niets is minder waar. Ze heeft het echt fantastisch gedaan. De show duurt inclusief pauze ongeveer 1 uur en 3 kwartier. Bij binnenkomst staat gelijk duidelijk aangegeven waar je moet zijn. Hoe dichter je bij de zaal komt, hoe meer vrolijkheid je tegemoet komt. Leuke Disney muziek en kraampjes met allerlei lekkers en souvenirs wanen je in een Disney paradijs.

Mocht je nog iets leuks willen doen deze laatste dagen van het jaar? De show draait nog tot 31 December in Jaarbeurs Utrecht en RAI Amsterdam. En er zijn nog kaarten! Kaarten voor Disney on Ice viert 100 Years of Magic zijn verkrijgbaar vanaf € 20,- Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op www.disneyonice.nl

Liefs Sanne

img_8430img_8384img_8263img_8233

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s