Doei 2016

Wat een jaar….

Ik kan wel zeggen, één van de belangrijkste jaren uit mijn leven. Wat is er veel gebeurt en wat is het jaar snel gegaan. Het jaar waarin David Bowie, Prince & Johan Cruijff overleden. Het jaar van de pokémons vangen. Het jaar dat Trump verkozen werd als nieuwe president. Het jaar van de Olympische spelen en het jaar waarin Tijn 2,5 miljoen bij elkaar lakt. Ik ga jullie meenemen in mijn jaar. Mijn 2016.

Februari 2016. De maand waarin we er achter kwamen dat we een tweede kindje zouden krijgen. Sophia wordt grote zus!

Maart 2016. De maand waarin mijn lieve vriendin en mede fotograaf Kimber Maas foto’s van ons gezin maakte. Foto’s die we wilde gebruiken voor de uitnodiging van onze trouwkaart. Foto’s om herinneringen altijd te blijven herinneren.

April 2016. Deze maand kwamen we er achter dat Thiago een jongen zou zijn. Hoe bijzonder. Na een meisje mogen we nu een jongen krijgen! Heel erg wennen maar zo leuk!

April 2016. Ohjee… De maand van mijn vrijgezellenfeest. Wat was het geweldig! Zo goed geregeld en zo leuk.

Mei 2016. De maand waarin we zijn getrouwd. Na ruim 9 jaar samen zijn elkaar het ja woord gaven. Echt één van de mooiste dagen uit mijn leven. Alles klopte en was precies zoals ik het me had voorgesteld.

Mei 2016. De maand waarin we het geslacht van Thiago bekend maakte. Dit deden we op onze trouwdag. De bruidstaart was van binnen blauw en iedereen was zo benieuwd en verrast. Echt een mega mooi moment!

September 2016. De maand waarin Sophia alweer 2 werd. TWEE!! Maar ook de maand waarin ik besloot de stap te wagen en mijn eigen fotografie bedrijf te starten! Met succes!

Oktober 2016. Niet alles was leuk dit jaar. Veel te vroeg moesten we afscheid nemen van mijn lieve tante. Mijn lieve peettante. Ik was ruim 38 weken zwanger. Zoiets meemaken is verschrikkelijk. Maar met al die extra hormonen nog moeilijker. Nog erger was dat ik beviel op de dag van de crematie en die dus gemist heb. Mijn lieve, lieve tante Marian.

Oktober 2016. Ook de maand waarin ik voor de tweede keer mama mocht worden! Thiago is op 1 Oktober geboren! Na een goede, snelle bevalling. (Voor het bevallingsverhaal klik HIER)

December 2016. De eerste Kerst als gezin van 4. Heel dankbaar en bijzonder. Het was een mooie kerst. Fijn samen zijn met de mensen die het belangrijkst zijn.

Bedankt 2016. Op naar 2017. Gelukkig Nieuwjaar!

Liefs!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s