Winter Efteling

Laat je betoveren in de wereld vol wonderen.

Als klein meisje ging ik al vaak met mijn ouders. Nu ben ik zelf mama en neem mijn kindjes vaak mee. Ik heb het over de Efteling! We wonen er erg dichtbij en hebben ook een abonnement. Kunnen dus zo vaak gaan als we willen. Ook gewoon voor maar 2 uurtjes. Heerlijk.

Sophia is er al super vaak geweest en geniet zo daar. Ze is twee jaar oud en kent er gewoon al de weg. En van 14 november 2016 t/m 31 januari 2017 is het Winter Efteling.

 Eerste keer Efteling voor  Thiago (2016) & Sophia (2014)

De Efteling is voor alle kinderen wel leuk. Voor alle leeftijden. Omdat er genoeg attracties zijn voor kleine kinderen maar ook zeker veel leuke voor al wat oudere kinderen. Zo vind ik het mooi om te zien dat we met Sophia steeds weer nieuwe attracties kunnen doen en dat ze steeds weer meer ontdekt van de Efteling.

Op het moment vind ze uiteraard het Carnaval Festival erg leuk. Jokie blijft toch wel favoriet. Ook zit ze graag op het paard in de Carrousel of de Draaimolen. In het land van laaf komt ze ook graag. Vooral van de glijbaan vind ze erg leuk.

Nu in de winter Efteling is alles prachtig aangekleed! Iedere keer zie ik weer iets anders. De paddenstoelen hebben een laagje sneeuw. Langnek heeft een sjaal om en overal hangen lampjes die aan gaan als het weer vroeg donker is. Op verschillende plekken in het park hebben ze kampvuren, je kunt langlaufen en er zijn een hoop speciale winterse lekkernijen. Ook is er een ijspaleis. Daar vindt je een schaatsbaan, je kunt van een sneeuw glijbaan roetsjen of kleintjes kunnen springen op het springkussen (t/m 6 jaar) dat laatste is op het moment echt Sophia’s favoriet!  En natuurlijk allemaal onder genot van een warme chocomelk met slagroom 😉 Je hebt nog 15 dagen om te genieten van de Winter Efteling. Snel gaan dus!

Liefs!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s