You and mini

Mooie kleuren. Super fijne stoffen. Comfortabele ontwerpen. Zomaar wat termen die perfect bij dit Amsterdamse merk passen! Opgericht door Claudia. Dit is een blog over You and  mini !

Opgericht door Claudia dus. Mama van Otis en ze is zowel gestructureerd als chaotisch. Studeerde aan het Amsterdamse fashion instituut. Is oprichtster van de blog Oh yeah baby én eigenaar van het label You and mini.

You and mini is een merk dat zich richt op zowel mama als kind. De super fijne, zachte stoffen zijn heerlijk om aan te hebben. En het kleurenpalet is hip, vrolijk en helemaal van deze tijd. Samen met je zoon of/en dochter twinnen! Ik hou er echt van.

Sophia en ik hebben beide de oker gele jurk. De jurken hebben een mooie pasvorm en het zachte stofje zorgt er eigenlijk voor dat we ze nooit meer uit willen doen! We hebben allebei de ‘Loose Lucy‘ een jurk die lekker los zit bij je buik. Ook is er nog het model jurk ‘batsleeve‘. Deze jurk.is onder de armen een stuk wijder. Naast jurken heeft de serie ook tops, broeken, haarbanden en jumsuites.

In samenwerking met You and mini mag Huisje vol Liefde een artikel naar keuze weg geven! Wat moet je doen? Ga naar Instagram.

Volg de pagina’s van huisje.vol.liefde & youandmini

Tag onder de give away foto (op @huisje.vol.liefde) een ander. Voor iedere tag krijg je één deelname. Je vergroot dus je kansen door zoveel mogelijk vrienden te taggen.

Like ook even de facebook pagina van You and Mini

[Deze actie loopt tot zondag 22 Januari en wordt op geen enkele wijze gesponsord of goedgekeurd door instagram]

Good luck! Liefs!

De winactie is gesloten!! @mariskacfb gefeliciteerd met jou prijs!

Een gedachte over “You and mini

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s