Dippies

screenshot_2017-01-26-17-16-55-1.png

Vandaag deel ik weer een té leuk nieuw product. Officieel sinds 1 Januari op de markt. Ik heb het over Dippies.

Een product dat ontworpen is door de leuke Ruth (30) en haar man Hans (31). Mama en papa van twee meiden en wonen in Harderwijk.

”Iets wat ik nooit had verwacht te doen als moeder? Kennen jullie de quote: ‘Sometimes I open my mouth and my mother comes out’ Dat dus! Oh en stiekem koekjes eten in de keuken in de hoop dat mijn kind me niet betrapt. (mama’s op hakken)

Een vrouw met humor en geweldige fotografie skills. En sinds 1 januari dus ook eigenaresse van Dippies.
Dippies maakt houten wandhaken. Super mooie hippe wandhaken die door het brede kleuren pallet in iedere kinderkamer passen. In maarliefst 9 verschillende kleuren zijn ze te bestellen. Met leuke namen zoals ‘bluish black‘ ‘misty musterd‘ & ‘peach pink‘ is het al een feestje op zich om je eigen pakketje samen te stellen.

Ze zijn te bestellen per 3. En je kunt je eigen doos met kleuren samenstellen. Dus of je nou wilt gaan voor drie dezelfde kleuren of leuk drie verschillende kleuren, alles is mogelijk! Doordat er al een schroef in zit zijn ze heel makkelijk te bevestigen.

Leuk nieuwtje: Binnenkort komt er ook een Dippies XL!! Een groot zusje van de kleine dippies. Volg haar snel op Instagram. Of ga naar haar website.

Liefs Sanne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s