Mientje Fröbel

Op zoek naar mooie uitnodigingen? Een leuke ketting voor je dochter? Een mooie box mobile? Dan is deze webshop wat je zoekt! Mientje Fröbel!

1

Mooie pastel tinten en natuurlijke materialen. Allemaal met veel liefde handgemaakt gemaakt. Je vindt er producten zoals  haarclips, rammelaars, kettingen, viltbolletjes slingers, cake toppers en punnik woorden. Sophia draagt graag kettingen en de kettingen die je in deze webshop vindt zijn perfect voor bij iedere outfit! Ook de mama’s kunnen hun hart ophalen want in plaats van de fel roze plastic kettingen vindt je hier alleen maar kettingen die ook voor mama’s een feestje zijn.

2

Ook Thiago heeft een rammelaar van deze webshop. Helemaal op maat gemaakt speciaal voor hem. Zijn naam en geboortedatum zijn er in gegraveerd!

Mientje Frobel is een webshop die op is gezet door een mooie mama. Zelf schrijft ze op haar website:

Mientje Fröbel  is een naam die voor de grap door mijn vader geroepen werd en is de perfecte samenvatting van mij: altijd aan het fröbelen en veranderen. Dingen bedenken en maken is wat ik het liefste doe, en het liefst allemaal zelf! Mijn hoofd zit altijd vol ideeën om nieuwe dingen te maken en te doen. Alles in de webshop is dan ook handgemaakt en/of zelf ontworpen. 

Als mama van 2 meiden (2012 & 2014) heb ik twee kinderkamers om helemaal op los te gaan, veel dingen zijn dan ook ontstaan omdat ik ze eerst voor mijn dochters maakte. De leuke reacties werden leuke bestellingen en daarom heb ik in oktober 2015 besloten om het bestellen makkelijker te gaan maken. Indien gewenst pak ik de producten ook leuk voor je in! De foto’s en berichtjes die ik ontvang na een levering maken dat ik voor de volle 100% met passie en liefde aan mijn producten werk! 

Je kunt hier een kijkje nemen op haar webshop, of volg haar op Instagram! Veel shop plezier!

Liefs Sanne

26

 

23

 

24

 

22

2 gedachtes over “Mientje Fröbel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s