Mevrouw Onijn

De mooiste stofjes komen voorbij bij het mooie merk Mevrouw Onijn. Kruisjes, pijltjes, wolkjes. De keuze in oneindig. Ze maakt mooie spullen speciaal op maat. Van broekjes tot tutlapjes. Van een slaapzakje tot een luieretui.

De webshop is opgezet door Maud. Mama van twee kinderen. En nadat ze met haar moeder een hobby handeltje in het opknappen van brocante meubels had wilde ze iets nieuws. Toen werd Mevrouw Onijn geboren. De naam komt van haar dochter. Die op 2 jarige leeftijd ‘Onijn’ zei in plaats van konijn.

Thiago heeft de tutlap van Mevrouw Onijn en is er dol op. Om gewoon mee te knuffelen of vast te houden. Ik heb gekozen voor de kruisjes stof. We hebben van die stof ook een boxkleed en zo matchen ze. Het lapje is voorzien van een handig drukknopje. Zo kun je makkelijk de speen er aan bevestigen. Of het lapje ergens aan ophangen. Heel handig. Ook is het lapje voorzien van een mooi Mevrouw Onijn label. Dit maakt het lapje helemaal af.

En nu mag ik in samenwerking met Mevrouw Onijn zo’n mooie tutlap weggeven! Wat moet je doen?

  • Volg Huisje vol Liefde & Mevrouw Onijn op Instagram
  • Ga naar de winactie post en reageer daaronder voor wie je mee doet.
  • Tag een vriend/vriendin die deze actie ook leuk vindt.
  • Iedere vriend die je tagt geldt als een extra deelnamen. Tag dus al je vrienden!

Easy peasy! Wil je kijken wat ze allemaal maakt? Neem dan snel een kijkje op haar Facebook pagina of Instagram pagina. Veel succes

Liefs Sanne

 

Deze winactie wordt op geen enkel wijze ondersteunt op gesponsord door Instagram. De actie loopt van maandag 20 Februari tot Zondag 26 Februari. De winnaar wordt bekend gemaakt op Instagram en op Huisje vol Liefde.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s