10 jaar vol Liefde

Vandaag is het een bijzondere dag. Vandaag is een dag waarvan ik 10 jaar geleden nooit had durven dromen dat het nu al 10 jaar zou zijn. TIEN jaar. Vandaag zijn Melvin en ik al 10 jaar samen.

Het begin 10 jaar geleden. Ik was 16 jaar oud en leerde Melvin kennen via internet. Nog voor hyves had je Sugarbabes & Superdudes. Ik weet het. Erg he. Maar daar leerde we elkaar dus kennen. We wisselde msn uit en dagenlange chatsessies waren aan de orde van dag. Na een paar dates besloten we dat we verkering hadden. En 21 Februari 2007 werd het begin van onze relatie.

Een relatie waarin we samen zoveel bijzondere dingen hebben gedaan. Super mooie reizen hebben mogen maken. Samen voor het eerst een huis kochten. En dit een jaar lang hebben verbouwd. Liefde die zich vermeendigvuldigde met twee prachtige kindjes en als kers op de taart is hij sinds vorig jaar ook mijn man! Ook in die 10 jaar hebben we onze dalen gekend. Maar dat zorgde er wel voor dat we nóg dichter bij elkaar kwamen en zeker weten dat we bij elkaar horen de rest van ons leven.

Ik ben dankbaar en gelukkig met zo’n bijzondere knappe man. Met zo’n lieve papa voor mijn kindjes. Met mijn steun en toeverlaat. En dat al 10 jaar lang. Op naar de volgende 10 jaar.

Oh en dikkop, mocht je dit lezen. Ik hou van je.

Liefs x

Een gedachte over “10 jaar vol Liefde

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s