Hobby in de bus: Tas stempelen

Eerder deelde ik al een blogje over Hobby in de bus. Een maandelijkse DIY-kit die iedere maand anders is en waar je al je creativiteit in kwijt kunt. En vandaag deel ik jullie het resultaat van mijn eerste DIY van Hobby in de bus!

Deze maand was het een tas stempelen. Heel leuk om te doen en ik had het nog nooit gedaan. Extra leuk dus om eens een keer te proberen. De doos bevat alle spullen die je nodig hebt om aan de slag te gaan. Van potlood met puntenslijper tot verf.

Omdat ik dus nog nooit gestempeld had heb ik gebruik gemaakt van de handige video op hun website. Daar wordt ik detail uitgelegd hoe je zelf aan de slag gaat. Bij het pakketje zit ook wel een boekje bij waar alles stap voor stap wordt uitgelegd maar via de video is het natuurlijk helemaal handig. Ik koos van een simpele stempel. Een driehoek vorm. Je snijd de vorm netjes uit en plak hem op de bijgeleverde houten blokjes. Vervolgens verf je deze stempel met textiel verf en druk je hem  op de tas. Eigenlijk heel simpel. Er is genoeg materiaal geleverd voor 3 verschillende stempels.

Als je klaar bent met stempelen moet je de verf goed laten drogen. En dan is je tas klaar voor gebruik! Ik twijfel nog of ik een naam van de kinderen erop ga zetten. Maar daar moet ik nog even de moed voor verzamelen om de letters mooi uit te snijden om er een stempel van te maken. Gelukkig is er genoeg materiaal geleverd om dit altijd nog te doen.

Al met al een super leuke DIY. Ik ben weer een ervaring rijker en ontzettend benieuwd naar het pakket van volgende maand. Ik hou jullie op de hoogte! Wat vinden jullie van mijn zelf gestempelde tas?

img_1221

Liefs Sanne

 

Geplaatst in: Mama

2 gedachtes over “Hobby in de bus: Tas stempelen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s