Stokke steps

Inmiddels hebben we ze al even in gebruik en kan ik jullie een goede review geven. De Stokke Steps kinderstoelen.

Iedereen kent de TrippTrapp. Al ruim 10 miljoen zijn er van verkocht! Maar Stokke heeft ook de Steps serie. Een stoel die net als de Tripp Trapp met je kind mee kan groeien. Maar dan net iets beter uitgedacht. Er zit namelijk een baby bouncer op die je er ook af kunt halen. Zo heb je gelijk een wip stoel en dit blijkt in de praktijk super makkelijk. We gebruiken deze echt dagelijks. Zetten de wip stoel voor bij de bank als we daar boekjes lezen. En als we s’avonds gaan eten dan zit Thiago gewoon bij ons aan tafel.

Sophia zit ernaast in haar eigen Stokke Steps stoel. Buiten dat het een mooi minimalistisch design is, is het ook super makkelijk om schoon te maken. En geloof me. Dat moeten we. De vegen met saus en de boontjes vinden we overal tussen. Gelukkig is alles met een doekje makkelijk af te doen.

Wat ik ook super handig vind is hoe je alles op elkaar kan klikken. De handige kleurtjes (rood of groen) geven aan of een onderdeel er goed op is geklikt. Zo is het rondje rood als er niks op de basisstoel zit en wordt hij groen als je er iets op klikt. Zoals de bouncer van Thiago. Zo zie je heel duidelijk of de stoel er goed en veilig op zit!

De ikea kinderstoel is verhuisd naar de schuur en daar blijft hij. Wij zijn verliefd op de mooie Stokke stoelen. En ik denk dat naast de Tripp Trapp ook dit wel eens een klassieker zou kunnen gaan worden.

Je koopt de stoelen o.a. bij de Prenatal!

Liefs Sanne

Een gedachte over “Stokke steps

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s