Dag Februari

Februari. Een maand die ik niet snel zal vergeten. We begonnen deze maand in het ziekenhuis door het RS virus zoals jullie in mijn ziekenhuis blog hebben kunnen lezen. Een super heftige periode waarin ik toch wel heel bang ben geweest. 8 dagen lang heeft Thiago in het ziekenhuis gelegen. Gelukkig is hij wel weer opgeknapt. Ik krijg van lieve volgers ook regelmatig de vraag hoe het nu gaat. Het gaat goed. Hij hoest nog wat en is nog veel moe. Maar verder kan hij weer heel veel lachen zoals jullie op mijn Instagram hebben kunnen zien. Af en toe is hij even heel boos en gefrustreerd. En op die momenten merk ik dat hij toch best nog wel wat moet verwerken. We knuffelen op die momenten ook extra veel.

Een maand waarin Melvin en ik al 10 jaar samen waren. Tien jaar vriend en vriendin. En we gingen lekker uit eten samen om ons jubileum te vieren.

Een maand waarin ik weer twee leuke winacties had. En er komen er nog veel meer aan!

Een maand waarin we hier in Brabant ook carnaval hebben gevierd. Voor Thiago de eerste keer maar die vond het vooral vermoeiend en viel zelfs met de harde muziek twee keer in slaap. Sophia heeft nu echt een leeftijd waarop ze veel danst en zingt. Die vond het dus ook geweldig. Lekker dansen en dagenlang prinsessenjurken aan mogen. Wij hadden geluk. Oma kwam twee avonden oppassen zodat wij ook nog twee avonden weg konden.

Februari, wat was je een rare maand. Een maand die ik ondanks de leuke carnaval toch liever snel weer wil vergeten.

Op naar Maart. De maand waarin ik weer een aantal hele leuke opdrachten voor Vol Liefde Fotografie heb staan. En de maand waarin ik met ons meisje naar de K3 show ga! Op naar een leuke maand dus. Please be good this time!

Hebben jullie nog leuke plannen voor Maart?

Liefs Sanne

 

Een gedachte over “Dag Februari

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s