Hobby in de bus: Pakket Maart

Eigenlijk ben ik best wel creatief en handig. Ik draai er mijn hand niet voor om om zelf iets te maken of op te hangen. Daarom vind ik het concept van Hobby in de bus ook zo leuk! Na de doos van vorige maand was het wel heel lang wachten op de nieuwe doos. Gewoon omdat ik zo nieuwsgierig was wat het nu weer zou worden. En ik moet zeggen, ik ben super verrast!

Iets dat ik echt nog nooit gedaan heb en dat maakt het misschien wel extra leuk. Deze maand maak ik namelijk Krimp Sieraden!

Say what? Ja dat dus. Ik ken het ook nog niet maar het ziet er nu al super leuk uit! Ik draag graag sieraden. En hoe leuk is het om je eigen sieraad te kunnen dragen. Zo heb ik ooit mijn schoonmoeder voor haar verjaardag een workshop ketting maken gegeven. Samen maakte we onze eigen ketting. Heel leuk om te doen! Dat ik nu weer een eigen sieraad mag maken vind ik dus wel heel leuk. De doos bevat weer alles wat je nodig hebt. Van schaartje tot liniaal. Alles zit erin. Met een duidelijke handleiding erbij. Gelukkig maar! Want omdat dit echt nieuw is voor me zal ik wel wat hulp kunnen gebruiken.

Zo, nu maar eens bedenken wat voor vorm sieraad ik wil gaan maken. Ik deel hem weer met jullie als hij af is!     Én ik heb in mijn volgende blog een leuke kortingsactie voor jullie!

Liefs Sanne

Geplaatst in: Mama

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s