Wooden Blocks

Een fotografe die op zoek ging naar een manier om haar foto’s te vereeuwigen. Zo is het ontstaan van Wooden Blocks begonnen. Ze vond via Pinterest een idee uit Amerika en begon in haar eigen schuurtje met het creëren van haar eerste fotoblokken.

IMG_2340

Inmiddels is Rian al sinds 2012 succesvol eigenaar van Wooden Blocks. Zo succesvol dat ze nu nog maar 1,5 dag in de week werkt bij haar vaste baan. En terecht, want het is een super product! Al haar producten worden helemaal door haar zelf met de hand gemaakt. Inmiddels zijn er wel meerdere bedrijfjes met het soortgelijke product. Maar Rian onderscheid zich door regelmatig nieuwe producten toe te voegen en door haar perfecte afwerking. En dat laatste kan ik zeker beamen! Wat een perfectie zit er in de producten.

Sophia heeft een naamhuisje van Wooden Blocks en hij past perfect in haar kamertje. Het huisje is na-behandeld met vernis waardoor het waterafstotend is. Op de website kun je uit verschillende designs kiezen waardoor jouw huisje perfect past in ieder interieur. Je vindt er niet alleen naamhuisjes en fotoblokken maar ook voor kraamcadeau’s zoals geboortekaartjes op hout of sleutelhangers kun je terecht in deze webshop.

Ze verzenden inmiddels al hun eigen handgemaakte producten naar o.a. Engeland, Denemarken, Amerika, Canada of zelfs Australië. Zelf een kijkje nemen op de website? Dat kan HIER. Of volg haar op Instagram.

Liefs Sanne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s