K3 Show

K3 zet beste beentje voor! Wie nog twijfeld. Ook zonder Karen, Kristel & Josje zijn Hanne, Marthe en Klaasje gewoon k3. De fakkel is nu écht doorgegeven. Het Nieuwsblad – Jan Ruysbergh

Dansen en zingen. Sophia doet niets liever op het moment. Al toen ik zwanger was van Sophia fantaseerde ik erover om, als ze groot genoeg zou zijn, naar shows zoals die van k3 te kunnen gaan. En afgelopen Zaterdag was het dan zover! Wij zijn naar de K3 show geweest. Beide oma’s gingen mee en zo maakte wij er een leuk meiden uitje van.

Wij zijn naar de show in Den Bosch geweest. Voor ons maar een half uurtje rijden en ik vond de prijs van de kaartjes ook reuze mee vallen. €25 euro per persoon voor 2e rang kaartjes. (Let wel op! Koop je kaartje wel via de site van studio 100. Andere sites verkopen de kaarten ook maar vaak tegen hogere prijzen.)

De show gaat over k3 en hun regenboog. Na het zingen van de eerste liedjes verdwijnen de kleuren van de regen boog en k3 gaat op zoek om de kleuren terug te brengen. Ze komen Captain Space tegen en in een echt ruimteschip gaan ze naar 3 verschillende planeten om daar na het zingen van wat liedjes een kleur terug te krijgen. Als ze alle kleuren verzameld hebben komen ze weer terug op aarde en zingen ze hun laatste liedje 10 duizend luchtballonnen. Een show met een simpel maar heel mooi decor. Genoeg interactie tussendoor met de kindjes en de kindjes mogen ook in de gangpaden mee dansen. Leuk want niet alle kindjes houden ervan om zo lang stil te zitten natuurlijk. Na een hele kermis te hebben gekocht van popcorn, zo’n draaiding met licht (je weet wel, die irritante dingen) en inclusief een helium ballon zaten wij weer in de auto op weg naar huis met een meisje dat helemaal voldaan was en moe van de mooie ervaring.

IMG-20170320-WA0014

De show van K3 is nog op veel plekken te zien. Wil jij er ook heel met jouw kleintje? Kijk dan snel op de website van studio 100 waar de show nog allemaal draait.

Liefs Sanne

3 gedachtes over “K3 Show

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s