Saal Digital Wanddecoratie

 

IMG_2514

Toen ik een oproep voorbij zag komen van Saal Digital twijfelde ik geen moment. Ze zochten testers voor wanddecoratie. Hoe leuk is het als ik mijn klanten ook een optie kan aanbieden om hun foto’s te laten afdrukken als wanddecoratie? Juist. Super leuk! Dus melde ik me aan en werd uitgekozen.

Het zoeken naar de juiste foto was nog best lastig. Met zoveel mooie foto’s. 😉 Maar toen ik deze week een foto shoot van mijn kindjes samen wist ik het gelijk. Dit wordt hem! Ik ben gelijk achter mijn laptop gaan zitten en heb de wanddecoratie besteld.

Ik heb gekozen voor een hardschuimplaat. Met een reden. Canvas doeken heb ik al voldoende hangen. Ik wilde eens iets anders proberen. Iets wat ook een beetje kinderproof was. Ze hebben namelijk ook hele mooie platen van Acrylglas etc. Maar met 2 jonge kindjes in huis koos ik niet voor glas maar dus voor een hardschuimplaat.

Ze zijn in heel veel verschillende formaten te bestellen. Ik koos voor 40×60. Dit past ook mooi bij de foto. Ik koos voor een dikte van 10 mm. Maar er kan ook gekozen worden voor 5 mm.

Het bestel systeem op hun website werkt goed. Het is even uitvogelen hoe alles werkt maar dan wijst het zichzelf. Omdat ik mijn foto’s allemaal zelf al na-bewerkt heb ik er verder niks meer aan gedaan in hun programma.

De plaat was binnen een paar dagen al thuis. Super snel! Omdat ik hem ook nog niet verwacht had, was het een feestje om hem uit te pakken! Hij is precies zoals ik hem verwacht had. De kleuren komen mooi over en het formaat is perfect. Ik ben wel blij dat ik voor een dikte van 10 mm heb gekozen. 5 mm lijkt me toch wat dun. Nu is hij eigenlijk heel stevig, afwasbaar én dus heel kinderproof 😉

Wat vinden jullie? Zal ik deze optie opnemen in het pakket voor mijn klanten? Saal Digital bedankt voor het mogen reviewen!

Liefs Sanne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s